به مناسبت سالروز میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و پاسداشت روز زن و مادر در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه : به مناسبت سالروز میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و پاسداشت روز زن و مادر، روز شنبه مورخ 24 دی ماه 1401 مراسم ویژه ای با حضور ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان ، حجت الاسلام مختارزاده رابط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه ، هیئت رئیسه و کارکنان دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه برگزار شد.
حجت الاسلام مختارزاده رابط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه با برشمردن برخی شاخصه‌های متعالی شخصیت حضرت فاطمه ( س) و جایگاه ایشان در معرفی نقش متعالی زن در جامعه و خانواده، حرکت بانوان ایرانی در مسیر تعالیم بانوی دو عالم را حرکتی تکامل یافته و در تراز بانوان ایران اسلامی نامید.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان ضمن گرامیداشت میلاد باسعادت حضرت صدیقه کبری (س) نام گذاری این مناسبت مبارک بعنوان (روز زن و مادر) در کشورمان را ارزشمند و موجب افتخار دانستند و این روز به همکاران بلخص همکاران خانم شاغل در دانشگاه فنی و حرفه ای استان تبریک گفته و از زحمات آنها قدردانی نمودند.
در پایان این مراسم با اهدای لوح تقدیر و شاخه گل ازهمکاران خانم شاغل در دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه تجلیل بعمل آمد.

@tvu.wap.pr
@dr_rasulkh.keshtiban