انتخاب حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه به عنوان حوزه شاخص و برتر فرهنگی استان….

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر خداویردی وند کشتیبان رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی در خصوص بسیج گفتند: بسیج حرکتی معنوی و برآمده از هویت و فرهنگ اصیل اسلامی و ایرانی است و نمونه عالی درک، هوشمندی و غیرت ملتی برای رسیدن به قله های رفیع استقلال و استکبار ستیزی است که برای دفاع از شرف و عزت این سرزمین، در تاریخ ماندگار شد.
دکتر خداویردی وند کشتیبان انتخاب حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی به عنوان حوزه شاخص و برتر فرهنگی از طرف ناحیه بسیج دانشجویی سپاه شهدا استان را به فرمانده حوزه بسیج دانشجویی آقای احسان سفیدگر، اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای استان، اساتید، کارکنان و دانشجویان خانواده بزرگ دانشگاه فنی و حرفه ای تبریک گفته و از زحمات و فعالیتهای بی وقفه و پرافتخار و حماسه ساز حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه قدردانی نمود.

حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان