افتخار آفرینی دانشجویان آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران ارومیه در هجدهمین المپیاد فرهنگی _ ورزشی دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای کشور

کسب ۴ مدال طلا، یک نقره و یک برنز توسط دانشجویان آموزشکده دختران ارومیه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی دانشجویان ورزشکار آموزشکده دختران ارومیه با درخشش در هجدهمین المپیاد فرهنگی _ ورزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور به روی سکو رفتند.

در این المپیاد که از ٢٨ مرداد ماه در تبریز و به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه‌ای آذربایجان شرقی آغاز شده است در رشته تیراندازی با تپانچه بادی انفرادی خانمها محدثه علوی به مدال طلا، زهرا صدقی به مدال نقره و مریم تقوایی به مدال برنز دست یافتند.
همچنین در رقابت‌های دو و میدانی دختران این المپیاد خانم الهام امین خواه به ٢ مدال طلا در ماده‌های ١۵٠٠ متر و ٣٠٠ متر رسید.
در رشته ورزشی تکواندو دختران نیز خانم آیتک داوودی صاحب مدال طلا شد.

این موفقیت‌ها را خدمت این دانشجویان عزیز، خانواده محترمشان و خانواده دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی تبریک عرض میکنیم.