برگزاری دومین جلسه ستاد اربعین دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی دومین جلسه ستاد اربعین این دانشگاه روز دوشنبه سی‌ام مرداد ماه با حضور دکتر رسول خداویردی وند کشتیبان رئیس دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین محمد مختارزاده رابط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و دیگر اعضای این ستاد برگزار شد.

در این جلسه ضمن بررسی روند اجرایی شدن مصوبات جلسه گذشته ستاد اربعین، مقرر شد از تمامی امکانات دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان و تشکل‌های دانشجویی دانشگاه در برپایی موکب استفاده شود.

قابل ذکر است بر اساس مصوبات جلسه اول ستاد، موکب مهارتی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان جهت ارائه خدمات تعمیر خودرو و تعمیر لباس در مرز تمرچین برپا خواهد شد. همچنین در صورت برپایی موکب دانشگاهیان استان در مرز تمرچین، دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان نیز در این موکب مشارکت و از زائرین اربعین پذیرایی خواهد کرد.