دیدار رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی با رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان دکتر رسول خداویردی وند کشتیبان به همراه مهندس رضا وطن خواه رئیس آموزشکده شهید بهشتی ارومیه روز سه شنبه ٣١ مرداد ماه با رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان دیدار و گفتگو کردند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان در این دیدار ضمن معرفی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان و مراکز تابعه، عنوان کرد: با توجه به اینکه دانشگاه فنی و حرفه‌ای یک دانشگاه کارآفرین و مهارت آموز است می‌تواند در راستای تحقق شعار سال که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال “مهار تورم و رشد تولید” نامگذاری شده است پیشقدم باشد؛ به همین منظور دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان نیز برای کمک به رشد تولید داخلی نیازمند حمایت دستگاه‌های اجرایی استان بویژه استانداری و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و همچنین بهره مندی از منابع استانی است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان نیز به وضعیت اشتغال در کشور اشاره و بیان کرد: با توجه به رسالت دانشگاه فنی و حرفه‌ای در جهت تامین نیروی انسانی برای صنایع و تقویت مهارت ایشان، منطقی‌ترین و بهترین راه برای توسعه اشتغال و کاهش درصد بیکاری در کشور می‌تواند سرمایه گذاری بر روی تحصیل جوانان در دانشگاه فنی و حرفه‌ای باشد.
مهندس حسین سپهری در ادامه افزود: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان آماده کمک به دانشگاه فنی و حرفه‌ای جهت توسعه، تعمیر و تجهیز دانشگاه از راه‌ها و محل‌های ممکن می‌باشد.