نشست هم‌اندیشی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی با مشاوران دانشگاه

,

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی روز یکشنبه نهم اردیبهشت ماه به مناسبت روز روانشناس و مشاور نشست هم‌اندیشی و هم‌افزایی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با مشاوران این دانشگاه برگزار شد.

در این نشست صمیمی که معاونان فرهنگی و دانشجویی و کارشناسان اداره تربیت بدنی و مشاوره مراکز نیز حضور داشتند ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های صورت گرفته در حوزه مشاوره دانشگاه طی ماه‌های گذشته، در خصوص طرح‌های ارسال شده توسط سازمان مرکزی و نحوه اجرای آنها نیز بحث و تبادل نظر شد.

در پایان این نشست با اهدای لوحی از سوی دکتر رسول خداویردی‌وند کشتیبان رئیس دانشگاه از مشاوران دانشگاه تجلیل شد.