برگزاری جلسه آمایش رشته‌های تحصیلی هنرستان‌های استان و دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی

,

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی جلسه آمایش و ساماندهی رشته‌های تحصیلی هنرستان‌های استان و رشته‌های موجود در دانشگاه روز شنبه هشتم اردیبهشت ماه با حضور معاون آموزشی دانشگاه و معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان برگزار شد.

در این جلسه در خصوص جمعیت دانش آموزی پایه دوازدهم هنرستان‌ها در رشته‌های مختلف تحصیلی، تصمیم گیری در خصوص ظرفیت پذیری دانشجو در سال تحصیلی آینده، بازنگردی در برخی از رشته‌های دایر در هنرستان‌ها و دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان متناسب با نیازهای جامعه و بازار کار، لزوم حرکت به سمت رشته‌های تقاضا محور و حذف رشته‌های بدون تقاضا و همچنین کمک به کاهش بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاه با همکاری نزدیک دو طرف مواردی مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این جلسه معاونین پژوهشی و آموزشی و رؤسای اداره آموزش مراکز تابعه دانشگاه و رؤسای اداره فنی و حرفه‌ای و اداره آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان نیز حضور داشتند.