تجمع دانشگاهیان دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی در محکومیت برخورد با دانشجویان و اساتید آزادی‌خواه حامی فلسطین در آمریکا و اروپا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان‌غربی اساتید، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه روز یکشنبه نهم اردیبهشت ماه در محکومیت برخورد با دانشجویان و اساتید آزادی‌خواه حامی فلسطین در آمریکا و اروپا تجمع کردند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی در جمع تجمع کنندگان ضمن اعلام همبستگی با دانشجویان معترض به سیاست‌های حمایتی آمریکا از رژیم صهیونیستی، اظهار کرد: ما همه مطمئن هستیم که قدس شریف آزاد و به دامان جهان اسلام بازخواهد گشت زیرا در جبهه حق و باطل و خیر و شر پیروزی با جبهه حق و خیر خواهد بود.

دکتر رسول خداویردی‌وند کشتیبان بیان کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی براساس دید راهبردی بلندی که امام راحل نسبت به موضوع فلسطین داشت حرکت می‌کند، امام خمینی(ره) معتقد بود که آرمان و موضوع فلسطین باید مسئله اصلی جهان اسلام و جوامع بین‌المللی باشد و بر همین اساس مباحث جمهوری اسلامی پیش رفته است؛ در حال حاضر هم این نظام حامی اصلی فلسطین بوده و اصول سیاست خارجه نظام، مبتنی بر حمایت از مظلوم است و فرقی بین ادیان و مذاهب در این زمینه وجود ندارد و باید از مظلوم حمایت کرد که وظیفه آحاد جوامع محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: فلسطین فقط موضوع ایران نیست بلکه موضوع جهان اسلام و جهان عرب است و بیداری این جوامع که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران اتفاق افتاده موجب آشکار شدن حقانیت فلسطین شده و‌ مسجدالاقصی که قبله اول مسلمانان بوده و اکنون هویت دینی محسوب می‌شود باید آزاد شده و به آغوش جهان اسلام باز گردد.

دکتر خداویردی‌وند کشتیبان تصریح کرد: ساختار بین‌الملل نیز اشغال شدن کشور فلسطین را پذیرفته و در قطعنامه ۱۹۶۷ سازمان ملل هم آمده که بخشی از فلسطین به یهودیان و بخشی از آن به فلسطینیان داده شود ولی ما در نظام جمهوری اسلامی معتقدیم از بحر تا نهر متعلق به مردم فلسطین است ؛ باید آوارگان فلسطینی به این کشور بازگردند و همه پرسی صورت گیرد و برای استقرار حکومت در این سرزمین همه مردم ساکن تصمیم گیری و حکومت خود را انتخاب نمایند.

وی افزود: نسل‌کشی که در فلسطین روی داده موجب بیداری جوامع شده و اتفاقات چند روز اخیر دانشگاه‌های آمریکا و اعتراض‌های حمایتی گسترده در سراسر جهان به این امر صحه می‌گذارد و حقانیت فلسطین را ثابت می‌کند و از آثار و پیامدهای جبهه مقاومت است که موجب برداشته شدن نقاب ریا از چهره نظام سلطه و آمریکایی شده است که سالهاست شعار آزادی بیان و حقوق بشر سر می‌دهند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای آذربایجان‌غربی اضافه کرد: پیروزی جبهه آگاهی بر جبهه نظامی و بیداری جوامع نیز دیگر دستاورد جبهه مقاومت است و آگاهی مردم دنیا موجب بیداری وجدان‌های ایشان شده است.