نشست صمیمی رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی با تشکل‌های فرهنگی و انجمن‌های علمی دانشجویی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی دکتر رسول خداویردی وند کشتیبان روز سه شنبه 13 تیر ماه 1402 با دبیران و نمایندگان تشکل‌های فرهنگی ، انجمن‌های علمی دانشجویی،مسئولین بسیج دانشجویی، بسیج اساتید و بسیج کارکنان دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.

دکتر رسول خداویردی وند رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان ضمن خوش آمدگویی و تشکر از حضور دانشجویان گفت: دانشگاه به همراهی شما دانشجویان در بهبود وضعیت دانشگاه نیاز دارد همانگونه که در پرپایی نمایشگاه دست ساخت های دانشجویی در آموزشکده دختران ارومیه تشکلهای دانشجویی نقش به سزایی داشتند انتظار داریم تشکلها در برپایی مراسمات پیش رو پررنگ تر از گذشته حضور داشته باشند.
دکتر رسول خداویردی وند کشتیبان از مسئولین تشکل‌ها و انجمن‌های علمی خواست تا با رؤسای مراکز ارتباط نزدیکی داشته باشند و نظرات،پیشنهادات،انتقادات و مشکلات موجود را با ایشان مطرح نمایند.
در ادامه هر یک از دبیران و نمایندگان تشکلهای دانشجویی به طرح مسائل و مشکلات های موجود در زمینه فعالیت پرداختند.
در پایان این نشست با اهدای لوح تقدیر از زحمات و تلاشهای یک ساله دبیران و نمایندگان تشکلهای دانشجویی تقدیر بعمل آمد.