انتخاب ٧ نفر از بازیکنان تیم والیبال دانشجویان دختر دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی به اردوی آمادگی تیم والیبال دختران منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه‌ای

,

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی مسابقه انتخابی تیم والیبال منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه‌ای روز پنجشنبه اول تیر ماه بین تیمهای والیبال دختران آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان شرقی در شهر تبریز برگزار شد.

در پایان این مسابقه خانم‌ها مبینا کیانی، سوما دارنا، پریناز جعفرزاده، فاطمه زهرا غزنوی، نارون زارعی، صغری علیزاده و الهه حسن زاده از تیم والیبال دختران آذربایجان غربی به اردوی آمادگی تیم والیبال منطقه یک جهت اعزام به هجدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه فنی و حرفه‌ای دعوت شدند.

به امید موفقیت برای این عزیزان در هجدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور