مصاحبه رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی با خبرگزاری جمهوری اسلامی ( ایرنا)

تعامل کارآفرینان با دانشگاه فنی و حرفه‌ای ارومیه مطلوب است ارومیه – ایرنا – رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی گفت: در طول یک سال اخیر در راستای مهارت آموزی دانشجویان تعامل بسیار خوبی با کارآفرینان ایجاد شد که مسیر روشنی برای آینده فارغ‌التحصیلان این دانشگاه است. دکتر رسول خداویردی وند کشتیبان روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با تاکید بر مهارت آموزی دانشجویان در این دانشگاه افزود: یکی از باورهای اصلی دانشگاه ایجاد حرفه و مهارت کاری کافی در دانشجویان است تا بتوانند در جامعه خدمات ارزنده‌ای از خود ارایه دهند. وی دانشگاه فنی و حرفه‌ای را بستری مناسب برای حرفه اندوزی دانست و اظهار کرد: در یک سال اخیر با اقدامات جدید تلاش شد تا با بخش صنعت استان برای معرفی دانشجویان و بکارگیری آنان وارد تعامل روز افزون شویم. خداویردی وند با اشاره به برگزاری سلسله نشست‌های کارآفرینی دانشگاه فنی و حرفه‌ای ادامه داد: در این سال تحصیلی بیش از ۳۰ نشست کارآفرینی و چهار رویداد ایده شو برگزار شد که یک موفقیت و رکورد بزرگ برای این دانشگاه محسوب می‌شود. رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای آذربایجان غربی اضافه کرد: در هر یک از این نشست‌ها تعدادی از کارآفرینان موفق و برتر استان حضور داشتند که بطور کل حضور این تعداد کارآفرین و صاحب صنعت در دانشگاه فنی و حرفه‌ای نشان از نگاه ویژه مدیران صنعتی به این دانشگاه و همچنین اهمیت موضوع کارآفرینی و اشتغال زایی دارد. وی با تاکید بر رسالت دانشگاه فنی و حرفه‌ای به عنوان دانشگاه مهارت محور و کارآفرین گفت: این دانشگاه با قرار گرفتن در جرگه دانشگاه‌های نسل چهارم رسالت مهم و خطیری بر عهده دارد چرا که دانشگاه‌های نسل چهارم علاوه بر پرداختن به رسالت علمی و پژوهشی خود در زمینه کارآفرینی و ایجاد اشتغال نیز باید فعال باشند. به گفته وی، این دانشگاه با توجه به این مساله که بیشتر در حوزه آموزش‌های مهارتی، عملی و تربیت نیروی کار آچار به دست و تکنسین ماهر فعال است، باید در زمینه کارآفرینی پیشقدم بوده و کمک حال دولت و صاحبان صنایع باشد. خداویردی وند با اشاره به جلسات کارآفرینان و دانشگاهیان گفت: هدف از برگزاری این نشست‌ها آشنایی کامل دانشجویان با مقوله کارآفرینی و اشتغال زایی و ایجاد روحیه کارآفرینی، انگیزه، اشتیاق و اعتماد به نفس در دانشجویان علاقه مند و مستعد در این حوزه است که خوشبختانه شاهد استقبال پرشور دانشجویان به مباحث مطرح شده بودیم. به گزارش ایرنا، دانشگاه فنی و حرفه‌ای آذربایجان غربی نشست‌های خود با حوزه صنعت را تحت عنوان کارآفرینی با محوریت کسب و کارهای خرد، کلان، خانگی، انگیزشی و فن بیان برگزار می‌کند که با استقبال خوب دانشجویان، اساتید و کارآفرینان موفق و برتر استان روبرو ‌شده است.

💢

لینک خبر