تقدیر و سپاسگزاری تشکل‌های دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی از ریاست عالیه دانشگاه فنی و حرفه ای

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی ۳۳ تشکل فرهنگی و علمی دانشگاهیان دانشگاه فنی و حرفه ای استان در نامه ویژه ای از آقای دکتر خسرویان ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای کشور تقدیر نمودند.

در بخشی از این نامه آمده است:
“بدینوسیله بر خود وظیفه میداند از تلاشهای مجاهدانه، دلسوزانه و هوشمندانه جنابعالی در طول زمان تصدی دانشگاه فنی و حرفه ای تقدیر نموده و امید دارد حضور پر خیر و برکت جنابعالی بتواند پایه گذار دانشگاهی کارآفرین و نسل چهارم و به عبارتی دانشگاهی در تراز انقلاب اسلامی گردد.”

در انتهای این نامه آورده شده است:
“همچنین جا دارد از حضرتعالی در بکارگیری و انتصاب مدبرانه آقای دکتر رسول خداویردی وند کشتیبان در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی تشکر ویژه نماید. نامبرده طی یکسال گذشته با روحیه انقلابی و جهادی، بکارگیری نیروهای توانمند، پاکدست، خیرخواه و با تصمیمات مبتنی بر تحولگرایی و خرد جمعی، تمام توان خویش را جهت معرفی و احیای جایگاه و ماموریت خطیر دانشگاه فنی و حرفه ای در استان، حل مسائل و مشکلات دانشگاه و دانشگاهیان و دستیابی به سیاستها و چشم اندار دانشگاه کارآفرین و مهارت ساز صورت داده است.”

قابل ذکر است این بیانیه به تایید مسولان بسیج اساتید، بسیج دانشجویی مراکز، بسیج کارکنان، کانون‌های فرهنگی و انجمن های علمی دانشکده و آموزشکده های دانشگاه فنی و حرفه ای استان رسیده است.