امضای تفاهم‌نامه همکاری سه جانبه دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی، مجتمع پژوهشی شهید دکتر اردشیر حسین پور و معاونت بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان

تفاهم‌نامه همکاری سه جانبه بین دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی، مجتمع پژوهشی شهید دکتر اردشیر حسین پور به نمایندگی از قرارگاه علم و فناوری سپاه پاسداران و معاونت بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان امضا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی، این تفاهم‌نامه در اجرای تدابیر و منویات مقام معظم رهبری مبنی بر توسعه علمی و بهره برداری از ظرفیت‌های ملی به ویژه دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و بر اساس سیاست استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود در کشور و ایجاد فضای مناسب برای جذب نخبگان علمی، روز سه شنبه ٢٧ تیر ماه بین سه طرف منعقد شد.

این تفاهم‌نامه موضوعاتی همچون هدایت تخصصی سرمایه انسانی نقش آفرین در جریان علم و فناوری انقلاب اسلامی، تشکیل هسته‌های رشد به منظور انجام پروژه‌های رشدی و ایجاد بستر جهت ورود ظرفیت‌های دانشگاهی در عرصه تحقیقات صنعتی و همچنین توسعه زیرساخت نوآوری و ایجاد شبکه ارتباطی با نهادهای علمی تاثیرگذار منطقه‌ای را شامل می‌شود.