برگزاری کارگاه آموزشی هفته سلامت و جمعیت خانواده

سلامتی موضوع بسیار مهمی است و یکی از دغدغه‌های هر فرد و هر جامعه‌ای محسوب می‌شود. به همین دلیل بزرگداشت هفته سلامت از اهمیت بسزایی برخوردار است.در ایران ” هفته ای تحت عنوان هفته ی سلامت وجود دارد ومعمولا” برنامه های متنوعی در این هفته برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان روز شنبه مورخه ۱۴۰۲/۰۲/۰۹ ، کارگاه آموزشی هفته سلامت در آموزشکده دختران خوی برگزار شد.

در این کارگاه دکتر علیزاده ، از سازمان نظام پزشکی ، سلامتی را یکی از بزرگ ترین نعمت هایی دانست که خداوند به انسان داده است و می توان گفت از مهم ترین و بهترین موهبت های الهی می باشد .

اما گاهی عده ای از انسان ها به این نعمت الهی توجه نمی کنند و ارزش آن را نادیده می گیرند و آن زمان است که متوجه می شوند که سلامتی چقدر مهم است و آن زمان است که قدر آن را می دانند . بنابراین باید قدر این نعمت الهی را دانست و همیشه مراقب سلامت جسم و روحمان باشیم .

اما برای داشتن یک بدن سالم و یک روح سالم باید همیشه مراقب نوع زندگی و تغذیه مان باشیم ، تا بتوانیم از این طریق همیشه از این نعمت الهی مراقبت کنیم