برگزاری ششمین نشست از سلسله نشست‌های کارآفرینی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی در ترم جاری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی ششمین نشست از سلسله نشست‌های کارآفرینی دانشگاه در نیمسال دوم سال تحصیلی ١۴٠٢_١۴٠١ تحت عنوان کافه کارآفرینی، روز یکشنبه ١٠ اردیبهشت ماه با حضور اساتید کارآفرینی و دانشجویان دانشکده شهید قاضی طباطبایی و آموزشکده شهید بهشتی ارومیه بصورت پرسش و پاسخ با چند تن از کارآفرینان برتر استان در سالن آمفی تئاتر دانشکده شهید قاضی طباطبایی ارومیه برگزار شد.

در این نشست آقایان مهندس پیام حسنی مدیرعامل شرکت توسعه دیجیتال ریکان تک، مهندس جعفر کرباسی مدیرعامل شرکت ایمن سوزان و مهندس جواد سفیدی مدیرعامل شرکت دانش بنیان امیران صنعت به سؤالات اساتید و دانشجویان در خصوص نحوه ایجاد یک کسب و کار موفق پاسخ دادند.