پیام تقدیر دکتر عرفان خسرویان رییس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور از عملکرد بسیج دانشجویی دانشکده فنی شهید قاضی طباطبایی ارومیه در زلزله شهرستان خوی

پیام تقدیر دکتر عرفان خسرویان رییس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور

پیام تقدیر بدین شرح است:

با سلام و احترام

پیشرفت کشور مرهون تلاش مجاهدان با اخلاص و فداکاری است که در صحنه های مختلف تمام توان خود را برای حل مسائل به کار می گیرند و نگاه در رضای خداوند متعال برای ایشان کافی است.

ضمن حمد خداوند متعال بابت رویش‌های جوانانه انقلابی و جهادی در کشور، از تلاش و زحمات خالصانه شما در گروه جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی به ویژه در امر خدمت رسانی به زلزله زدگان شهرستان خوی قدردانی می گردد.

امید است که در سایه عنایت حضرت حق و ضل توجهات حضرت ولی عصر عجل الله در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی و پیشرفت روز افزون کشور عزیزمان موفق و ثابت قدم باشید.

عرفان خسرویان (رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای) – خردادماه 1402