پیام تبریک رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی به مناسبت روز دانشجو

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی دکتر رسول خداویردی وند کشتیبان با صدور پیامی سالگرد حماسه ۱۶ آذر و روز دانشجو را به دانشگاهیان و دانشجویان تبریک گفت. در متن این پیام آمده است:

بسمه تعالی
نعمت بزرگ استقلال، آزادی و امنیت پایدار امروز کشورمان مرهون عنایات خداوند منان و بهره مندی از آموزه‌های بنیانگزار جمهوری اسلامی امام خمینی (ره) و رشادت، مجاهدت و فداکاری جوانان، نخبگان و دانشمندان بزرگواری است که با خون خود نهال پر خیر و برکت انقلاب اسلامی را آبیاری کردند و در تداوم این مسیر پر بار پرچم جهاد علمی را برفراز قله‌های رفیع تولید علم برافراشته نگه داشته اند.

١۶آذر که نشان از پایمردی و ایستادگی دانشجوی مسلمان در برابر نظام سلطه دارد یادآور رشادت دانشجویانی است که سینه خود را در برابر تیرهای استعماری دشمن سپر کرده و در گذر زمان فریاد ضد استکباری ملت ایران را به گوش جهانیان رسانده‌اند و گرامیداشت این یوم ا… یادآور حضور با شور و شعور این جوانان در عرصه جهاد علمی و اقتصادی عصر جدید است.

اینجانب فرا رسیدن روز دانشجو را به دانشگاهیان ارجمند به ویژه دانشجویان عزیز صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می‌کنم و امیدوارم این عزیزان با بهره مندی از منویات مقام معظم رهبری و استعدادهای ارزنده خویش با همدلی، همراهی و حضوری فعالانه در عرصه جهاد علمی و اقتصادی امروز در راه سربلندی و عزت جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته موفق و موید باشند.