مراسم تقدیر از همکاران مزین به نام‌ حضرت معصومه (س) و دختران همکاران آموزشکده خوی به مناسبت میلاد با سعادت کریمه اهل بیت حضرت معصومه (س) و بزرگداشت روز دختر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی، روز یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ ، مراسمی به این‌ مناسبت بعد از نماز ظهر و عصر و قرائت زیارت نامه حضرت معصومه(س) در نمازخانه آموزشکده دختران خوی برگزار شد.

حجت الاسلام یونس قاسم خانی، امام جماعت مرکز، ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه (س) و بزرگداشت روز دختر به فضائل و ارزش های حضرت معصومه (س) و ارزش والای دختر از دیدگاه قرآن و ائمه پرداخت و ضمن تاکید بر الگوسازی از شخصیت والای آن حضرت مطالبی را عنوان کرد.

حجت الاسلام قاسم خانی افزود : انتظار میرود بانوان و دختران ما با الگو قراردادن سیره زندگی بزرگوارانی همچون فاطمه معصومه (س) سیر کمال را در پیش گرفته و بیش از پیش مایه عزت جامعه اسلامی شوند.

همچنین سرکار خانم مرشدی نیز ضمن تبریک این روز خجسته و خوشامدگویی با اهدای هدایایی از دختران همکاران محترم و همکارانی که مزین بنام حضرت معصومه(س) بودند تجلیل بعمل آوردند.