حضور مشاوران اعزامی ستاد مرکزی دانشگاه فنی و حرفه‌ای در خوی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی مشاوران اعزامی مرکز مشاوره و سلامت روانی دانشگاه فنی و حرفه‌ای با حضور در شهرستان خوی با مردم این شهرستان دیدار و گفتگو کردند.

این مشاوران در ابتدای سفر خود به
همراه خانم نسیبه مرشدی رئیس آموزشکده دختران خوی و خانم فتاحی مسئول امور دانشجویی آموزشکده و همچنین آقای مهندس سالم خویی معاون عمرانی فرماندار خوی از مناطق زلزله زده و کمپ های اسکان زلزله زدگان بازدید کردند.

سپس مشاوران با دانشجویان و اقشار مختلف مردم خوی دیدار و گفتگو کرده و به ارائه مشاوره به ایشان بصورت فردی و گروهی در زمینه جلوگیری از اضطراب، دلهره و نگرانی‌های مالی پرداختند.
در این دیدارها مردم نیز مشکلات و نیازهای خود را بیان کردند که بیشتر مطالبات و انتظارات ایشان در زمینه مالی، تقسیم عادلانه کمک‌های مردمی و عدم رضایت از نحوه ارزیابی میزان خسارت منازل توسط ارزیابان بود.

در پایان خانم مرشدی با اهدای لوح تقدیری از حضور مشاوران اعزامی ستاد مرکزی دانشگاه فنی و حرفه‌ای در شهرستان خوی تقدیر و تشکر کرد.