حضور مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان غربی در آیین اختتامیه نمایشگاه دست ساخته‌ها و صنایع خلاق آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران ارومیه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی خانم دکتر الهامی در مراسم اختتامیه نمایشگاه دست ساخته‌ها و صنایع خلاق آموزشکده دختران ارومیه که روز چهارشنبه ١٧ خرداد ماه برگزار شد با اشاره به وجود اقوام، ادیان و مذاهب مختلف در استان عنوان کرد: استان ما رنگین کمان اقوام است و هر یک از این اقوام پوشش مخصوص به خود را دارند؛ ما خواهان آن هستیم که به الگوی بومی اقوام و مردم خودمان توسط طراحی شما دانشجویان نزدیک شویم.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری افزود: ما قصد داریم محصولات دانشجویان این دانشگاه از طریق نمایشگاه‌هایی مانند همین نمایشگاه عرضه شود و دفتر امور بانوان و خانواده استانداری نیز در این زمینه همکاری لازم را با دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان خواهد داشت.
وی ادامه داد: با توجه به بازگشایی مرز تمرین جهت تردد زائران اربعین از سال گذشته، این موضوع فرصت خوبی برای ارائه تولیدات هم استان‌های ما محسوب می‌شود و دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان نیز می‌تواند در زمان پیاده روی اربعین با ایجاد نمایشگاه در مسیر پیاده روی و عرضه محصولات و دستاوردهای دانشجویان و اساتید این دانشگاه مشارکت و حضور فعال و مفیدی داشته باشد.
این مسئول در ادامه سخنان خود تصریح کرد: ما پیگیر اختصاص اعتباری از معاونت زنان ریاست جمهوری جهت ایجاد مجتمعی تحت عنوان شهردخت در ارومیه جهت استفاده زنان و دختران این شهرستان هستیم و امیدواریم شاهد حضور دائمی دانشگاه فنی و حرفه‌ای در نمایشگاه این مجتمع باشیم.