برگزاری سیزدهمین نشست کارآفرینی دانشگاه در ترم جاریبه گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی

برگزاری سیزدهمین نشست کارآفرینی دانشگاه در ترم جاری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی سیزدهمین نشست از سلسه نشست‌های کارآفرینی دانشگاه در نیمسال دوم سال تحصیلی ١۴٠٢_١۴٠١ روز شنبه ششم خرداد ماه با حضور دکتر رسول خداویردی وند کشتیبان رئیس دانشگاه، دکتر علی مصاحب طلب معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و دانشجویان آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران ارومیه در قالب رویداد ایده شو درسالن آمفی تئاتر آموزشکده دختران ارومیه برگزار شد.

در این نشست از میان هشتاد ایده‌ای که توسط دانشجویان ارائه شده بود ١٠ ایده مورد داوری قرار گرفت و صاحبان این ایده‌ها نیز از ایده خود دفاع کردند. ایده‌های دیگر نیز در روزهای آتی توسط داوران مورد بررسی قرار خواهد گرفت. همچنین مقرر شد ایده‌های منتخب و برتر در مرکز رشد دانشگاه جذب شود.

در پایان این نشست از دانشجویانی که ایده‌های خود را ارائه کردند تجلیل شد و به سه ایده برتر قرار شد از طرف ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان جوایزی اهدا شود.