برگزاری رویداد ایده شو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی

,

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی در ادامه سلسله نشست‌های کارآفرینی این دانشگاه در سالتحصیلی ١۴٠٣_١۴٠٢ رویداد ایده شو برگزار شد.

در این برنامه که به عنوان اختتامیه سلسله نشست‌های کارآفرینی دانشگاه در نیمسال اول سال تحصیلی جاری نیز بود دانشجویانی که ایده‌های ایشان برگزیده شده بود، ایده‌های خود را ارائه کردند و این ایده‌ها توسط اساتید کارآفرینی داوری شد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان در این نشست ضمن عنوان این مطلب که در نیمسال تحصیلی جاری ١٩ نشست کارآفرینی در دانشگاه برگزار شده است؛ این نشست‌ها را مثبت ارزیابی و مؤثر کرد.

دکتر رسول خداویردی وند کشتیبان در ادامه سخنان خود از معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و کارکنان این حوزه به منظور برگزاری این نشست‌ها قدردانی کرد. در پایان و پس از داوری ایده‌های ارائه شده سه ایده برتر انتخاب و معرفی شدند. و از صاحبان ایده‌های برگزیده و منتخب تجلیل شد.