برگزاری جلسه کمیته بحران دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی جلسه کمیته بحران این دانشگاه روز چهارشنبه دهم آبان ماه با حضور دکتر رسول خداویردی وند کشتیبان رئیس دانشگاه، مسئولین نظارت و ارزیابی و حراست دانشگاه و همچنین روسا، معاونین، و مسئولین حراست مراکز و دیگر اعضای کمیته برگزار شد.

در ابتدای جلسه خانم مهندس خسروی فر دبیر کمیته بحران ضمن تشریح آیین نامه این کمیته، مطالبی در خصوص سازماندهی و استفاده از ظرفیت تشکل‌های مردمی، داوطلبان و بخش‌های خصوصی در مدیریت بحران و همچنین مکاتبات صورت گرفته در این خصوص با دستگاه‌های ذیربط بیان کرد.

در ادامه دکتر رسول خداویردی وند کشتیبان بر تهیه اقلام مورد نیاز برای مقابله با بحران، برگزاری مانور و تمرین‌های مقابله با بحران برای همکاران، تشکیل کمیته‌های ذیل کمیته بحران، مشخص نمودن مکان‌های امن ساختمان‌ها تاکید کرد.

در ادامه نیز هر یک از حاضرین مشکلات، راهکارها و پیشنهادات خود را مطرح کردند و در خصوص راه انداری سامانه هشدار، و نیز نصب سیستم اعلام و اطفای حریق بحث و تبادل نظر شد.