اطلاعیه مهم و فوری – معافیت تحصیلی

معافیت تحصیلی

به اطلاع کلیه دانشجویانی که فارغ التحصیل نشده اند (واحد مانده دارند) و تاریخ اتمام معافیت تحصیلی (نظام وظیفه)آنها 1400/11/30 میباشد می رساند نسبت به تمدید معافیت تحصیلی خود و اخذ سنوات ارفاقی تا آخر فروردین 1401 اقدام نمایند پس از طی مهلت مقرر عواقب ناشی از این امر(اخراج-اضافه خدمت)بر عهده شخص دانشجو می باشد.
دانشجویان گرامی ابتدا به سامانه سجاد به نشانی https://portal.saorg.ir مراجعه درصورت ثبت نام و وارد شدن به سامانه از منوی خدمات/اموردانشجویان داخل/کمیسیون موارد خاص را انتخاب نمایند پس از تکمیل فرم الکترونیکی و موارد ستاره دار حتما نسبت به بارگذاری تصویر معافیت تحصیلی خود اقدام نمایند پس از صدور رای کمیسیون موارد خاص با مراجعه به کارشناس نظام وظیفه(آقای خزانی)نسبت به دریافت نامه جهت تمدید معافیت تحصیلی به مراکز پلیس+10 اقدام نمایند.