اطلاعیه اسکان خوابگاه امتحانات پایان ترم نیمسال دوم

به اطلاع دانشجویان غیر بومی متقاضی خوابگاه می رساند با توجه به تعداد امتحانات حضوری، نسبت به تکمیل فرم و تعیین روز شمار نیازمندی به اسکان، تا آخر وقت اداری روز چهارشنبه 18 خرداد 1401 از طریق لینک و فرم ساز زیر اقدام نموده و کد پیگیری دریافت نمایید، بدیهی است به جهت صرفه جویی در هزینه های خود در انتخاب روزهای اسکان  دقت فرمایید، در صورت انتخاب اسکان در کل ایام امتحانات هزینه اسکان به صورت کامل دریافت خواهد شد.

تذکرات مهم:

۱. یکی از شرایط مهم  اسکان تزریق کامل ۳ دوز واکسن کرونا و ارائه کارت دیجیتال واکسن هنگام پذیرش می باشد در صورت عدم تزریق ۳ دوز واکسن دانشگاه هیچ تعهدی در قبال ارائه خوابگاه ندارد.

۲. تزریق ۲ دوز واکسن در صورتی مورد پذیرش می باشد که از تزریق دوز دوم کمتر از یک ماه سپری شده باشد.

۳. به دانشجویانی که ۱ دوز واکسن تزریق کرده باشند حتی اگر کمتر از یک ماه از تزریق سپری شده باشد، خوابگاه تعلق نمی گیرد.

۴. دانشجویان حتما قبل از مراجعه نسبت به چاپ کارت دیجیتال واکسن که دارای کد QR می باشد اقدام نموده و هنگام مراجعه تحویل دانشگاه نمایند.

5. دانشجویان توجه فرمایند به جهت رعایت بهداشت هنگام مراجعه لوازم شخصی مانند پتو، بالش، ملافه، بشقاب، قاشق، لیوان، دمپایی و … به همراه داشته باشند.

6. اطلاعات دریافتی از فرم ساز تا روز جمعه 21 خرداد پالایش و صحت سنجی شده و لیست دانشجویان اسکان یافته منتشر خواهد شد.

به درخواست هایی که خارج از مهلت بوده یا شرایط تزریق واکسن کرونا را نداشته باشند و دانشجویانی که ثبت نام نکرده باشند خوابگاه تعلق نمی گیرد.

فرم ثبت نام درخواست خوابگاه