تصویر روز قدس

فلسطین پاره تن اسلام است، روز قدس روز مقابله ملتهای مظلوم در برابر استکبار آمریکا و غیر آمریکاست.امام خمینی(ره)
«اراده شکست ناپذیر قدس» و فلسطین در تارک جهان، به جای ارتش شکست ناپذیر صهیونیست غلبه داشته و امروز ارتش های حامی رژیم غاصب اسرائیل از هر زمانی در هم شکسته تر شده و به زودی اضمحلال آنها را تمام جهان خواهد دید، ان شاالله.
در راستای لبیک گویی به فرمان بنیانگذار کبیر انقلاب و فرامین فرزند خلف ایشان و تداوم بخشی به حماسه دفاع جانانه از قدس شریف، قبله اول مسلمین و مردم مظلوم فلسطین، دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی ضمن دعوت از آحاد مردم شریف و روزه داران گرامی به شرکت پرشور در راهپیمایی روز قدس ۱۴۰۲، از تمامی همکاران، اساتید و دانشجویان گرامی نیز دعوت می نماید دوشادوش همشهریان عزیز به شرح ذیل در این راهپیمایی، حضور بهم رسانند:

🖌 زمان: روز جمعه 25 فروردین ماه 1402 شروع حرکت از ساعت 10:30 صبح

🖌 تجمع اولیه: میدان ولایت فقیه، ابتدای خیابان امام، مقابل بازار کریستال

🖌مسیر راهپیمایی: خیابان شهید منتظری، میدان دفاع مقدس، بلوار رسالت، مصلی امام خمینی(ره). معاونت فرهنگی و دانشجویی- روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی