برگزاری آیین اختتامیه نمایشگاه دست ساخته‌ها و صنایع خلاق آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران ارومیه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی مراسم اختتامیه نمایشگاه دست ساخته‌ها و صنایع خلاق آموزشکده دختران ارومیه روز چهارشنبه ١٧ خرداد با حضور مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد.

در ابتدای این مراسم رئیس آموزشکده دختران ارومیه بیان کرد: آنچه در این نمایشگاه ارائه شد حاصل توانمندی دختران سرزمینمان است؛ ما تمام توانمان را به کار بردیم و از ارگانها و سازمانها و دستگاههای اجرایی استان و صاحبان صنایع انتظار حمایت از دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان را داریم.
دکتر مریم خضرلو ادامه داد: در این نمایشگاه محصولات دانشجویان چهار رشته را ارائه کردیم که در رشته طراحی دوخت ۴۵٠ اثر از ۶٠٠ اثر، در رشته چاپ پارچه ۴٨ اثر، در رشته گرافیک ٢٨٧ اثر از ۵١٢ اثر و رشته معماری ۴٢ اثر به مرحله نهایی راه پیدا کردند و در رشته صنایع غذایی نیز در بخش گیاهان دارویی و لبنیات فعال بودیم و امیدواریم در نمایشگاه‌های بعدی توانمندی‌های خودمان را بهتر به نمایش بگذاریم.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان نیز در این مراسم ضمن قدردانی از تلاش‌های ریاست، کارکنان، اساتید و دانشجویان آموزشکده دختران ارومیه به سبب برپایی این نمایشگاه بیان کرد: با توجه به اینکه ۴٠درصد اقتصاد استان ما بر مبنای کشاورزی و ۶٠درصد آن بر مبنای صنعت است باید صاحبان صنایع استان در واحدهای تولیدی و صنعتی خود نیروی کار ماهر را بکار گیرند، چرا که استفاده از نیروی انسانی ماهر موجب بالا رفتن بهره وری می‌شود و زمانی که بهره وری تولید بالا برود شاهد رشد تولید خواهیم شد و به همین دلیل بیشتر واحدهای تولیدی استان خواهان بکارگیری فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه‌ای هستند.
دکتر رسول خداویردی وند کشتیبان افزود: ما در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان در سال تحصیلی جاری بیش از ٣٠ نشست کارآفرینی با حضور کارآفرینان موفق و برتر استان برگزار کردیم که با توجه به اهمیت موضوع کارآفرینی و اشتغال زایی در کشور انتظار داریم در سال تحصیلی آتی صدا و سیما نیز این نشست‌ها را پوشش دهد تا عموم مردم از مباحث مطرح شده استفاده کنند و در زمینه تحقق شعار سال بویژه رشد تولید نیز کمک کننده باشد.
وی در ادامه به این موضوع که مقام معظم رهبری بر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای تاکید دارند عنوان کرد: دولت فعلی نیز به این موضوع توجه ویژه‌ای دارد و در برنامه ششم توسعه نیز به این مسئله تاکید شده است که ٣٠ درصد آموزش‌ها باید مهارتی باشند که این رقم در کشور ٩ درصد و در استان ما ١١ درصد است که در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان تلاش خواهیم کرد این رقم را افزایش دهیم.

در پایان این مراسم از برگزیدگان، داوران، اساتید مشاور و عوامل برگزاری این نمایشگاه تجلیل شد.

این نمایشگاه طی دو روز در روزهای ١۶ و ١٧ خرداد ماه در آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران ارومیه برگزار شد.