انتخاب دانشگاه ملی مهارت واحد استان آذربایجان غربی به عنوان دانشگاه برتر استان در زمینه ارتباط با صنعت

,

در همایش گرامیداشت روز صنعت و معدن استان آذربایجان غربی، دانشگاه ملی مهارت استان به عنوان برترین دانشگاه استان در زمینه ارتباط با صنعت انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت واحد استان آذربایجان غربی در همایش گرامیداشت روز صنعت و معدن استان که روز پنج‌شنبه ۲۹ شهریور ماه به همت خانه صنعت معدن و تجارت استان با سخنرانی دکتر محمدمهدی برادران معاون وزیر صنعت معدن و تجارت، دکتر کرمی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی، دکتر پرنیان مدیرکل صمت استان، سید عبدالوهاب سهل‌آبادی رئیس خانه صنعت معدن و تجارت ایران و همچنین با حضور دکتر علی مصاحب طلب معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ملی مهارت واحد استان و جمعی از مقامات کشوری و استانی و کارآفرینان و فعالان حوزه صنعت و معدن استان، به منظور تجلیل از واحد‌های نمونه و پیشکسوت صنعت و معدن استان برگزار شد؛ دانشگاه ملی مهارت واحد استان آذربایجان غربی به عنوان دانشگاه برتر استان در زمینه ارتباط با صنعت انتخاب و با اهدای لوح تقدیر و تندیس همایش از این دانشگاه تجلیل شد.

همچنین در این همایش دکتر حجت بکشلو رئیس اداره ارتباط با صنعت دانشگاه نیز مورد تجلیل قرار گرفت.

گفتی است این همایش به عنوان یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای سالانه صنعتی استان آذربایجان غربی، بستری مناسب برای تبادل نظر و تقویت همکاری‌ها بین بخش خصوصی و دولتی و همچنین ارتباط دانشگاه با صنعت می‌باشد.