تقدیر رئیس دانشگاه ملی مهارت واحد استان آذربایجان غربی از عوامل برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت واحد استان آذربایجان غربی دکتر رسول خداویردی‌وند کشتیبان در پیامی از عوامل برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال دوم سالتحصیلی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ تقدیر و تشکر کرد.

متن پیام رئیس دانشگاه ملی مهارت واحد استان آذربایجان غربی بدین شرح است:

بسم الرحمن الرحیم
من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق

اندیشه و تلاش خدمتگزاران صدیق هیچگاه از یادها نخواهد رفت.
اینجانب بدین وسیله مراتب سپاس و قدردانی خود را از تلاش‌ها و زحمات ارزشمند و صادقانه تمامی عوامل اجرایی که در زمینه برگزاری ایده‌آل و موفق امتحانات پایان ترم نیمسال دوم سالتحصیلی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ همکاری نمودند اعلام می‌کنم.

بی‌تردید برگزاری سالم و موفقیت آمیز این امتحانات در پرتو عنایات ایزد منان و در ظل توجهات حضرت ولی عصر (عج) و همچنین با تلاش و همدلی تمامی همکاران، اساتید بزرگوار و دانشجویان فرهیخته و پرتلاش دانشگاه محقق گردیده است.

از درگاه ایزد منان دوام عزت، سلامت، سعادت و تداوم حضور و تاثیر شما بزرگواران در پیشبرد اهداف عالیه دانشگاه ملی مهارت واحد استان آذربایجان غربی را خواستارم .