پیام تبریک رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی

به نام خداوند بخشنده مهربان

به مناسبت فرارسیدن بیست و هفتم اردیبهشت ماه روز ارتباطات و روابط عمومی فرصت را مغتنم شمرده، این روز را گرامی داشته و خدمت تمامی تلاشگران ساعی، خدوم و پرتلاش عرصه ارتباطات و روابط عمومی که در جهت ایفای رسالت خطیر گردش شفاف و صحیح اطلاعات مجموعه با الهام از هم افزایی، همسویی و همگرایی و با ابتکار و امید، قانونمند و هدفمند؛ با صداقت، شجاعت و امانت داری ضمن حفظ مصالح سازمان و منافع همگنان در جهت انجام رسالت خطیر و خیره کننده خود گام بر می‌دارند تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.
بی شک این روز تداعی گر اهمیت و نقش روز افزون صنعت روابط عمومی در دنیای ارتباطات است که امروزه به قلب تپنده مجموعه های مختلف تبدیل شده است.

رسول خداویردی وند کشتیبان
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی