نشست هم اندیشی هیئت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی با شرکت‌های کاریابی مستقر در دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی این نشست روز دوشنبه ٢۵ اردیبهشت ماه با حضور رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه، نمایندگانی از شرکت شهرک‌های صنعتی، اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان و همچنین نمایندگان شرکت‌های کاریابی مستقر در دانشگاه برگزار شد. دکتر رسول خداویردی وند کشتیبان در این جلسه عنوان کرد: دانشگاه از اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان انتظار دارد دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان را به صاحبان صنایع معرفی و جهت برقراری ارتباط این دانشگاه با صنایع و نیز انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین دو طرف زمینه لازم را فراهم کند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان در ادامه افزود: از کاریابی های مستقر در دانشگاه نیز انتظار می‌رود تا دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه را جهت اشتغال و کارآموزی به صنایع استان معرفی کنند. در ادامه این جلسه راهکارهای اشتغال برای دانشجویان و فارغ التحصیلان از سوی حاضرین ارائه شد و نمایندگان شرکت‌های کاریابی گزارشی از فعالیت‌های خود را ارائه و موانع و مشکلات کاریابی ها مطرح کردند‌؛ رئیس دانشگاه نیز برای رفع این موانع جهت زمینه سازی اشتغال فارغ‌التحصیلان دستورات لازم را اتخاذ کرد.