نشست صمیمی فرماندهی انتظامی استان آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای

تبیین حوادث و رویدادهای اخیر کشور و استان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی در ابتدای این نشست که در سالن آمفی تئاتر شهید مهدی باکری دانشگاه برگزار شد سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی ضمن اشاره به این موضوع که در دو ماه اخیر اتفاق بزرگی در کشور رخ داده، بیان کرد: امپراطوری رسانه‌ای غرب یک جنگ ترکیبی را بر علیه ملت و کشور ما به راه انداخته و در این جنگ حدود ۵هزار کانال، رسانه و نشریه در طی روزهای اخیر حدود ۵٠هزار دروغ تولید کرده است. دکتر رسول خداویردی وند کشتیبان افزود: در این حوادث موضوع مهم بحث جوانان و دانشجوها است که این اتفاقات بر ایشان تأثیر گذاشته است و در این فضای موجود که امپراطوری رسانه‌ای اتفاقات را بطور وارونه به ایشان تحویل داده است باید با این جوانان که اطلاعات درستی از موضوع ندارند و یا تحت تأثیر قرار گفته‌اند باید صحبت کنیم و حوادث رو بطور صحیح برایشان تبیین کنیم. سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای استان در پایان یادآور شد: جوانان خرمشهرهایمان هستند. این جوانان قربانی امپراطوری رسانه ای غرب هستند و بایستی با گفتگوی صمیمانه و تبیینی، خرمشهر هایمان را به وطن بازگردانیم. در ادامه این نشست سردار رحیم جهانبخش اظهار داشت: متاسفانه فضای مجازی و رسانه ها بستری را برای دشمنان انقلاب اسلامی جهت ایجاد هجمه های فرهنگی، ترویج بی بندوباری، انتشار مطالب تفرقه انگیز در جامعه فراهم کرده اند تا با استفاده از این فضا به دنبال تغییر مسیر مردم به سمت اهداف خود باشند، اما الحمدلله تا کنون با هوشیاری مردم با بصیر و مسئولان هوشیار به ویژه در حوزه انتظامی نتوانسته اند به اهداف خود برسند. وی افزود: امروز پلیس اشراف کافی بر دشمنان و توطئه های آنان دارد و هرگز اجازه نخواهد داد که معاندان به امنیت مردم خدشه ای وارد کنند و قطعا خواب و خیال خام دشمنان برای ناامنی کشور هرگز تعبیر نمی‌شود و نیروهای پلیس در صیانت از امنیت و آرامش کشور لحظه‌ای درنگ، عقب نشینی و یا تعلل نمی‌کنند چرا که ما سرباز ولایت و خادم مردم عزیزمان هستیم. فرمانده انتظامی استان در ادامه سخنان خود بیان کرد: استکبار در طول این سال ها با توجه به رسانه هایی که در اختیار دارد همه تلاش خود را به کار بسته تا عفت و حیا را از میان زنان و غیرت و شجاعت را از میان مردان جامعه ما برداشته و بی بندوباری را حاکم کند با این حال رهبر معظم انقلاب با بصیرت و دوراندیشی خود همواره نسبت به توطئه و دسیسه های دشمنان هشدارهای لازم را ارائه و مردم را از خطرات جنگ نرم و تهاجم فرهنگی استکبار آگاه کرده‌اند. وی بصیرت افزایی و پشتیبانی از ولایت فقیه را رمز پیروزی بر جنگ نرم دشمنان عنوان کرد و افزود: دشمنان در این جنگ تلاش دارند تا جوانان را از مسیر انقلاب اسلامی، ارزش‌های اخلاقی و باورهای دینی گمراه کرده و بی بندوباری را در بین آنان تبلیغ و ترویج دهند که پایبندی به اخلاق، معنویات و تمسک به اهل بیت (ع) و قرآن خنثی کننده توطئه ها و هجمه های دشمنان خواهد بود. سردار جهانبخش در خصوص نقش و جایگاه مردم در برقراری امنیت اجتماعی تصریح کرد: مشارکت به عنوان یکی از اساسی‌ترین شکل‌های روابط اجتماعی به مثابه موضوعی در جامعه‌شناسی معاصر تلقی می‌شود. مشارکت اجتماعی فرآیندی است که از طریق آن اجتماع، جماعت یا گروه‌ها به هم می‌پیوندند تا عملکرد مورد انتظار یا مورد نیاز را به اجرا درآورند و امروز تمامی کارکنان فرماندهی انتظامی تلاش می ‌کنند تا خدمتی صادقانه را برای مردمی که سرمایه اجتماعی پلیس هستند در همه ایام سال داشته باشند، اجتماعی شدن امنیت و توجه بیش از پیش به تعامل و همکاری با مردم در جهت پیشگیری از جرایم رویکرد راهبردی پلیس آذربایجان غربی می باشد.