دیدار رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی با نماینده مردم ماکو، شوط، پلدشت و چالدران در مجلس شورای اسلامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی دکتر رسول خداویردی وند کشتیبان در دیدار با محمد علیپور رحمتی بر افزایش تعداد مراکز دانشگاه فنی و حرفه‌ای در استان تاکید و عنوان کرد: با توجه به فاصله زیاد شهرهای استان باهم و کمبود تعداد مراکز دانشگاه فنی و حرفه‌ای در استان و همچنین پتانسیل‌ها و نیازهای موجود منطقه آزاد ماکو، نیاز به تاسیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای و آموزشکده کشاورزی در شمال استان به ویژه شهرستان ماکو به شدت احساس می‌شود.

محمد علیپور رحمتی نیز ضمن تایید و استقبال از سخنان دکتر خداویردی وند بیان کرد: ما نیز برای تحقق این امر و در راستای تامین نیازهای علمی و فنی منطقه همکاری لازم را با دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان خواهیم داشت.