تودیع و معارفه روسای جدید و سابق دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی و دانشکده شهید قاضی طباطبایی ارومیه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی، طی حکمی از سوی دکتر عرفان خسرویان سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، دکتر رسول خداویردی وند کشتیبان به عنوان سرپرست جدید دانشگاه فنی و حرفه ای استان و هچنین دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه منصوب شد.

امروز چهارشنبه 21 اردیبهشت ماه 1401 دکتر مهدی دستگردی مدیر کل دفتر فرهنگی و برنامه ریزی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با اهدای این حکم دکتر رسول خداویردی وند کشتیبان را به عنوان سرپرست جدید دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی و دانشکده شهید قاضی طباطبایی ارومیه معرفی کرد و از زحمات دکتر سیروس یوسفی خاتونی نیز در زمان تصدی این مسئولیت تجلیل شد.