برگزاری مراسم گرامیداشت سالروز فتح خرمشهر در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی چهارشنبه سوم خرداد همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر مراسمی با حضور رئیس دانشگاه، رؤسای مراکز تابعه، اعضای هیئت رئیسه، حاج اقا مختار زاده رابط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و همچین جمعی از کارکنان این دانشگاه در جوار مزار شهدای گمنام دانشکده شهید قاضی طباطبایی ارومیه برگزار شد.

در این مراسم حاج اقا مختارزاده ضمن گرامیداشت سالروز فتح خرمشهر، مطالبی در خصوص رشادتها و از خود گذشتگی رزمندگان انقلاب اسلامی در طول هشت سال جنگ تحمیلی به ویژه آزاد سازی خرمشهر بیان کردند.

در ابتدای این مراسم حاضرین با اهدای شاخه گل و نثار فاتحه، ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهیدان یاد و خاطره ایشان را گرامی داشته و با آرمان‌های امام خمینی (ره) و شهدا تجدید میثاق کردند.