امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی و اندیشکده راهبردی غدیر

تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی و اندیشکده راهبردی غدیر با حضور روسای دو مجموعه امضا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی روز یکشنبه ٢۵ تیر ماه در دیدار دکتر صمد سلیمی حصار رئیس اندیشکده غدیر با دکتر رسول خداویردی وند کشتیبان رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان تفاهم‌نامه همکاری میان دو طرف امضا شد.

این تفاهم‌نامه در راستای تحقق شعار سال “رشد تولید و مهار تورم” و کمک به اشتغال زایی، مهارت آموزی، کاهش آسیب‌های اجتماعی و افزایش بهره وری امضا شد.

تعریف و اجرای برنامه‌های مشترک با استفاده از ظرفیت‌های طرفین در قالب برگزاری دوره‌های آموزشی، مهارتی، همایش‌ها، جشنواره‌ها، نشست‌ها و تورهای مختلف در زمینه ارتباط صنعت و دانشگاه، انجام طرحهای مطالعاتی و پژوهشی مورد نیاز دانشگاه و همچنین برپایی نشست‌های بصیرت افزایی و تبیینی، کرسی‌های آزاد اندیشی و اردوهای جهادی از موضوعات این تفاهم‌نامه به شمار می‌رود.