الزامی بودن ثبت امورات مربوط به دروس کارآموزی و کارورزی در سامانه ملی کارآموزی

,

قابل توجه دانشجویانی که دروس کارآموزی یا کارورزی  را انتخاب نموده اند، می رساند که از نیمسال دوم 1402-1401 (ترم بهمن) ، ثبت نام در سامانه ملی کارآموزی  الزامی بوده ودریافت معرفی نامه وسایر امورات مربوط به دروس کارآموزی/کارورزی فقط از طریق این سامانه انجام خواهد شد. بدین منظور معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای استان ، اقدام به برگزاری جلسات آشنایی و توجیهی سامانه ملی کارآموزی مطابق با برنامه زمانبندی ذیل نموده است.

حضوردانشجویان و مدرسینی که دروس کارآموزی/کارورزی دارند در این کلاسها الزامی بوده و صدور و تائید معرفی نامه های مربوطه به شرط حضور در این جلسات خواهد بود.

توضیح اینکه : برنامه زمان بندی زیر ویژه دانشجویان و مدرسین دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه بوده و دیگر مراکز نسبت به اعلام زمانبندی تشکیل کلاسهای خود اقدام نموده و اطلاع رسانی انجام خواهد شد.