آیین تکریم و معارفه مسئول حراست دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان

مسئول جدید حراست دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای آذربایجان غربی روز سه شنبه ١٧ آبان طی مراسمی با حضور آقای هادی اعتصامیان مدیر کل حراست دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور، آقای احمد یادگاری معاون حفاظت فیزیکی و خانم دهقانی معاون امور استان‌های مدیرکل حراست، آقای زنجانی رییس حراست کل استان، دکتر رسول خداوردی وند کشتیبان سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان، حجت الاسلام و المسلمین محمد مختارزاده رابط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، هیئت رییسه دانشگاه و مسئولین حراست آموزشکده‌های دختران ارومیه و خوی آقای مرتضی پاشازاده با حکم آقای اعتصامیان به عنوان مسئول حراست دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان معرفی شد.
همچنین در این مراسم از زحمات آقای اسماعیل علی بابا رییس سابق حراست دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان در زمان تصدی این پست تجلیل شد.