پیام تسلیت دانشگاهیان دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی در پی شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و همراهان ایشان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی دانشگاهیان این دانشگاه در پیامی شهادت آیت‌الله ابراهیم رئیسی و همراهان ایشان را تسلیت گفتند.

در متن این پیام آمده است:

بِسم الله الرَّحمن الرَّحیم
و بشّر الصّابرین الّذین اذا اصابتهم مصیبه قالو انّالله و انّا الیه راجعون

خبر شهادت رئیس جمهور مردمی ایران، خادم الرضا و خادم ملت ایران که در مسیر خدمت به مردم لحظه‌ای آرام نداشت و بر عهد خود با خداوند باری تعالی مجاهدانه ایستاد و تا پای جان برای ایران کوشید ما را بسیار اندوهگین کرد.

اینک با نهایت تأسف و تأثر و با قلبی آکنده از سوز و اندوه، ضایعه تلخ شهادت حضرت آیت الله سید ابراهیم رئیسی، سید الشهدا خدمت و همراهان ایشان را که در راه خدمت به ایران اسلامی به درجه رفیع شهادت نائل آمده و به یاران شهیدشان پیوستند؛ به پیشگاه حضرت بقیّه‌الله‌ اعظم (ارواحنا له الفدا)، مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و ملت شریف و بزرگ ایران تسلیت عرض می‌نماییم.

امیدواربم خادم حرم رضوی و دیگر شهدای بزرگوار این حادثه دلخراش در سالروز ولادت امام رضا (ع)، بر سفره شفاعت و عنایت آن امام رئوف روزی بخورند.

« الهی رضاً بقَضائِک و تَسلیماً لِامرِک وَ لا معبودَ سِواک یا غیاثَ المستَغیثین »

روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی