مراسم بدرقه سومین کاروان سفر معنوی راهیان نوردانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی

,

به گزارش روابط عمومی دانشگاه : روز شنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ سومین کاروان سفر زیارتی راهیان نور دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان از آموزشکده دختران خوی به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند.

حاج آقا قاسم خانی امام جماعت مرکز در ابتدای مراسم بدرقه دانشجویان اعزامی به راهیان نوردرباره این سفر معنوی فرمودند : اردوهای راهیان نور سفری از جنس عشق و دلدادگی به شهدا بوده و بستری مهم و ارزشمند برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه به ویژه در بین جوانان علی الخصوص دانشجویان است.

ریاست محترم آموزشکده، سرکار خانم مرشدی نیز در سخنان خود سفر معنوی راهیان نور را فرصتی برای شناخت دوران دفاع مقدس دانستند ، بویژه برای نسلی که آن دوران را درک نکرده‌اند و به طور قطع این سفر معنوی و ارزشمند در روحیه دانشجویان و همچنین در زندگی آنان تاثیرات مثبت و گران سنگی خواهد داشت.

آقای حسن ابراهیمی فرمانده محترم بسیج دانشجویی، نیز بیان کردند نسل جوان و آیندگان که سالهای دفاع مقدس را درک نکرده اند با حضور در اردوهای راهیان نور با حال و هوای جبهه ها در دوران دفاع مقدس آشنا می شوند و بهتر به رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ هشت ساله پی می برند
وی در ادامه گفتند، اعزام کاروان راهیان نور به منطقه جنگی جنوب کشور بهترین راه ترویج و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و زنده نگه‌ داشتن یاد و خاطره ایثارگری‌ها، شهید و شهادت‌ها و دفاع از آرمان‌های امام و رهبری، نظام و انقلاب است.