دیدار رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی با مدیرکل دیوان محاسبات استان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی دکتر رسول خداویردی‌وند کشتیبان روز یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ماه با همراهی مهندس جلیل احمدی معاون اداری و مالی دانشگاه و مهندس ریحانی مدیر امور مالی دانشگاه با دکتر رحیم امین‌زاده دیدار کرد.

دکتر خداویردی‌وند کشتیبان در ابتدا ضمن تبریک انتصاب دکتر رحیم امین‌زاده به عنوان مدیرکل دیوان محاسبات استان و همچین معرفی دانشگاه فنی و حرفه‌ای، عنوان کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سال‌های گذشته همکاری لازم با دیوان محاسبات استان در زمینه شفاف سازی هزینه کرد دانشگاه را داشته و در سال جاری نیز حاضر به همکاری کامل و همراهی با کارشناسان اداره کل دیوان محاسبات استان در راستای ارائه اسناد مالی جهت بررسی هستیم.

دکتر امین‌زاده نیز ضمن قدردانی از حضور دکتر خداویردی‌وند کشتیبان و همراهان، آمادگی خود جهت حضور در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان به منظور بازدید و دیدار با هیئت رئیسه دانشگاه را اعلام کرد.