دیدار رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی با فرماندار خوی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی دکتر رسول خداویردی‌وند کشتیبان روز پنج‌شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه با حضور در فرمانداری شهرستان خوی، با سردار کریم علی‌نژاد دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار که پیرو بازدید رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان از خوابگاه دانشجویی مرحومه راثی آموزشکده دختران خوی واقع در منطقه یئددیلر این شهرستان صورت گرفت؛ دکتر خداویردی‌وند کشتیبان ضمن تبریک انتصاب سردار علی‌نژاد به عنوان فرماندار ویژه خوی و معاون استاندار، پیرامون مسائل و مشکلات آموزشکده دختران خوی، توسعه آموزشکده و همچنین آسفالت محوطه خوابگاه مرحومه راثی با ایشان گفتگو کرد.

سردار علی‌نژاد نیز ضمن قدردانی از حضور دکتر خداویردی‌وند کشتیبان در خصوص حل مشکلات آموزشکده دختران خوی قول همکاری و مساعدت داد.

در این دیدار خانم مهندس نسیبه مرشدی رئیس آموزشکده دختران خوی نیز دکتر رسول خداویردی‌وند کشتیبان را همراهی کرد.

دیدار رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی با فرماندار خوی