دیدار رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی با فرماندار شهرستان خوی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی دکتر رسول خداویردی وند کشتیبان روز پنجشنبه ٢١ اردیبهشت ماه به همراه رئیس کمیته فنی و عمرانی دانشگاه و حراست دانشگاه با آقای کاظمی فرماندار شهرستان خوی دیدار و در خصوص ساختمان‌های آسیب دیده آموزشکده دختران خوی گفتگو کردند.

در ابتدای این دیدار دکتر خداویردی وند کشتیبان گزارشی از اقدامات و فعالیت‌های صورت گرفته بعد از زلزله شهرستان خوی ارائه داده و عنوان کرد: با توجه به پیگیری‌های انجام گرفته از سازمان مرکزی دانشگاه فنی و حرفه‌ای در خصوص بازسازی و مقاوم سازی ساختمان‌های آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران خوی، نیازمند کمک و همراهی مسئولین استانی هستیم تا در زمان باقی مانده بتوانیم ساختمان‌های این مرکز علمی را بازسازی کنیم تا دانشجویان بتوانند با حضور در کلاس‌های درسی به تحصیل خود ادامه دهند.

آقای کاظمی فرماندار شهرستان خوی نیز در خصوص بازسازی ادارات دولتی عنوان کرد: طبق تصمیمات گرفته شده بازسازی ارگانهای دولتی به خود آن ارگان سپرده شده و اعتباراتی در این خصوص به فرمانداری ها تخصیص نیافته است ولی در بحث مصالح مورد استفاده نهایت همکاری را با مرکز دختران خوی خواهیم داشت تا به نحو احسن بازسازی این مرکز علمی به پایان برسد.

در پایان این دیدار از ساختمان‌های ارگانهای دولتی بازسازی شده بازدید بعمل آمد تا از نزدیک با روند و نحوه باز سازی آشنایی لازم صورت پذیرد.