دومین نشست صمیمی سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی با دانشجویان ساکن خوابگاه به مناسبت روز دانشجو

دکتر رسول خداویردی وند کشتیبان در آستانه روز دانشجو با دانشجویان خوابگاهی آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران ارومیه دیدار و گفتگو کرد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی دکتر رسول خداویردی وند کشتیبان به همراه مهندس مرتضی پاشازاده، رئیس حراست دانشگاه خانم مریم خضرلو، سرپرست آموزشکده دختران ارومیه روز سه شنبه ١۵ آذر ماه به مناسبت فرارسیدن روز دانشجو و همچنین در راستای طرح احوالپرسی دانشجویی با حضور در خوابگاه آموزشکده دختران ارومیه با دانشجویان ساکن خوابگاه دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار صمیمی دانشجویان به طرح مسائل و مشکلات آموزشی و دانشجویی پرداختند. دکتر خداویردی وند کشتیبان نیز ضمن تبریک روز دانشجو و بیان مطالبی در مورد مسائل آموزشی و رفاهی دانشگاه برای دانشجویان حاضر، به سؤالات ایشان پاسخ و درخصوص پیگیری و رفع درخواست‌های ایشان قول مساعدت داد.