حضور خادمین حرم مطهر رضوی با پرچم متبرک به ضریح مقدس مرقد امام رضا (ع) در دانشکده شهید قاضی طباطبایی ارومیه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی جمعی از خادمین حرم مطهر رضوی همزمان با دهه کرامت و در شب ولادت ثامن الحجج، حضرت امام رضا (علیه السلام) با حضور در دانشکده شهید قاضی طباطبایی ارومیه و در محل شرکت دانش بنیان دیبا پرتو اروم دنیز با جمعی از کارکنان دانشگاه و پرسنل این شرکت دیدار کردند.

در این مراسم معنوی که عصر جمعه ٢٠ خرداد ١۴٠١ و تحت عنوان کاروانهای زیر سایه خورشید با حضور مسئولین و جمعی از کارکنان دانشگاه و پرسنل شرکت برگزار شد؛ سید سجاد صالحی مسئول کانون علمی و پژوهشی خدمت رضوی در استان با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، به حمایت همه دستگاهها از شرکت‌های دانش بنیان و نوپا تاکید و عنوان کرد: با توجه به تحریم‌های ظالمانه ای که بر علیه کشور ما اعمال شده و به اقتصاد کشور تاثیر گذاشته، حمایت از چنین شرکت‌هایی که بدون توجه به تحریم‌ها در حال فعالیت هستند لازم و ضروری می‌باشد تا با تلاش قوی و انقلابی و با پشتوانه دولت در زمینه تولید ملی فعالیت کرده و موجب عدم نیاز کشور به کشورهای بیگانه شوند.

در ادامه حاضرین در این مراسم از فعالیت‌های شرکت دیبا پرتو اروم دنیز و بخش‌های مختلف کارگاه صنایع فلزی دانشکده شهید قاضی طباطبایی ارومیه بازدید کردند.

لازم به توضیح است که شرکت دیبا پرتو اروم دنیز یکی از شرکت‌های دانش بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه می‌باشد که در زمینه تولید تجهیزات پزشکی و دستگاه‌های فیزوتراپی فعالیت دارد‌‌؛ در این واحد تولیدی بیش از ٣٢ محصول تولید می‌شود.