تجلیل سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی از مسئولین روابط عمومی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی سه شنبه ٢٧ اردیبهشت همزمان با روز ملی ارتباطات و روابط عمومی دکتر رسول خداویردی وند کشتیبان با مسئولین روابط عمومی دانشگاه دیدار و از ایشان تجلیل کرد.
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی ضمن تبریک و گرامیداشت روز ملی ارتباطات و روابط عمومی، بر اهمیت نقش روابط عمومی در سازمانها به عنوان پل ارتباطی میان سازمان با مخاطبین و بالعکس تاکید و عنوان کرد: روابط عمومی مهمترین حوزه از یک سازمان برای برقراری ارتباط دو سویه با مخاطبین و نیز جلب اعتماد ایشان بعنوان مهمترین و تاثیر گذارترین عامل پویایی سازمان می باشد.
وی در ادامه بیان کرد: در تلاش هستیم که به زودی و در اولین اقدامات خودمان در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان حوزه روابط عمومی دانشگاه را تقویت کنیم و این امر یکی از اولویت‌های ما بمنظور ارتباط بهتر دانشجویان با دانشگاه و بالعکس و همچنین انعکاس اخبار و رویدادهای دانشگاه به جامعه مخاطبینمان که عمده آنها دانشجویان و خانواده ایشان است می‌باشد.

در مراسم دکتر سیروس یوسفی خاتونی ریاست سابق دانشگاه فنی و حرفه ای استان، معاونین دانشکده شهید قاضی طباطبایی ارومیه و همچنین روسای آموزشکده های بهشتی و دختران ارومیه نیز حضور داشتند.