به مناسبت سالروز شهادت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد.

گرامیداشت سومین سالگرد شهادت سردار رشید اسلام و نامگذاری ساختمانهایی از مراکز استان به نام شهید حاج قاسم سلیمانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی امروز سه شنبه ١٣ دی ماه همزمان با سالروز شهادت سردار سلیمانی مراسمی با حضور رئیس، معاونین و کارکنان دانشگاه در یادمان شهدای گمنام دانشکده شهید قاضی طباطبایی ارومیه برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین محمد مختارزاده رابط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به بیان مطالبی در مورد خصوصیات فردی و اخلاقی سردار سلیمانی پرداخت.

سپس حاضرین با قرائت فاتحه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به خصوص شهید سلیمانی با آرمان‌های ایشان و امام راحل تجدید میثاق کردند. همچنین امروز ساختمانهای اداری آموزشی دانشکده شهید قاضی طباطبایی ارومیه و آموزشکده دختران خوی و نیز ساختمان جدید الاحداث سلف سرویس و سالن امتحانات آموزشکده شهید بهشتی ارومیه به نام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی نامگذاری شد.