برگزاری مراسم گرامیداشت ایام الله دهه فجر در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی مراسم گرامیداشت چهل و جهارمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، چهارشنبه 19 بهمن ماه همزمان با ایام الله دهه فجر با حضور هیئت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه ای استان، فرمانده بسیج کارکنان حوزه 8 شهید رجایی جناب سرهنگ خلیل خان محمدی و فرمانده کل بسیج کارکنان جناب سرهنگ علی نژاد و جمعی از کارکنان دانشکده شهید قاضی طباطبایی و آموزشکده شهید بهشتی ارومیه، در نمازخانه دانشگاه برگزار شد.
دکتر رسول خداویردی وند کشتیبان چهل و چهارمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی وایام الله دهه فجر را تبریک گفته و یاد و خاطر بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت آیت الله امام خمینی (ره) را گرامی داشت:
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان در خصوص توجه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه فنی و حرفه ای گفتند: بر اساس توجه ویژه وزارت علوم به کسترش مهارت آموزی و با توجه به این موضوع که رسالت اصلی دانشگاه فنی و حرفه ای در بین دیگر دانشگاهها، پرورش تکنسینهایی با مهارت بالاست؛ از افزایش اعتبار بالغ برنزدیک 100 درصدی این دانشگاه در سال آتی خبر داده و بیان کرد: این موضوع نشانگر توجه وزارت علوم به دانشگاه فنی و حرفه ای است که در سال آینده شاهد خبرهای خوب دیگری نیز در خصوص رشد این دانشگاه خواهیم بود.
وی در ادامه گزارشی از تصمیمات اجلاس روسای دانشگاه فنی و حرفه ای که هفته گذشته تشکیل شد را ارائه نموده و انتظارات سازمان مرکزی دانشگاه فنی و حرفه ای از زیر مجموعه های خود در مباحث اداری ،آموزشی و پژوهشی را به همکاران یادآور شد.

در ادامه این مراسم سرهنگ خلیل خان محمدی ضمن تبریک ایام الله دهه فجر به بیان دستاوردها و پیشرفت های کشور در سالهای پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی پرداخته و بیان کرد در این سالها دشمنان انقلاب برای نابودی این انقلاب تلاشهای فراوانی انجام داده اند که با بصیرتی که مردم انقلابی کشورمان دارند به هیچ وجه به هدف شوم خود نرسیده اند.
در پایان این مراسم مهندس حسن مسلم پور با حکمی از طرف سرهنگ خان محمدی به عنوان فرمانده بسیج کارکنان دانشگاه فنی و حرفه ای استان منصوب شد.

پس از پایان این مراسم حاضرین با حضور در مزار شهدای گمنام دانشگاه فنی و حرفه ای استان ضمن نثار شاخه گل و قرائت فاتحه با آرمانهای امام راحل (ره) و شهدای انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.