برگزاری جلسه هیئت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی جلسه هیئت رئیسه دانشگاه روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه با حضور دکتر رسول خداویردی‌وند کشتیبان رئیس دانشگاه، رؤسای مراکز و دیگر اعضای هیئت رئیسه برگزار شد.

در این جلسه ضمن بررسی روند اجرای مصوبات جلسه گذشته هیئت رئیسه، برنامه‌های دانشگاه در ماه‌های آتی بویژه امتحانات پایان ترم دانشگاه و همچنین روزهای منتهی به برگزاری کنکور دانشگاه فنی و حرفه‌ای مورد بررسی قرار گرفت و در خصوص این موضوعات بحث و تبادل نظر شد.

در پایان این جلسه حکم معاونت اداری و مالی مهندس جلیل احمدی و حکم معاونت فرهنگی و دانشجویی مهندس اسماعیل علی بابا توسط رئیس دانشگاه به ایشان اهدا شد.
همچنین طی احکامی جداگانه از سوی دکتر خداویردی‌وند کشتیبان مهندس علیرضا غلامی به عنوان رئیس امور اداری دانشکده شهید قاضی طباطبایی ارومیه و مهندس حسین کریمی به عنوان رئیس دفتر ریاست دانشگاه منصوب و از زحمات مهندس محمد عزتی در زمان تصدی این پست تجلیل شد.
مهندس محمد عزتی نیز به عنوان مسئول پردیس شماره ۲ آموزشکده دختران ارومیه منصوب شد.