برگزاری جلسه شورای پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی

ه گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی جلسه شورای پژوهشی دانشگاه روز سه شنبه 25 اردیبهشت ماه 1403 با حضور دکتر رسول خداویردی وند کشتیبان رئیس دانشگاه، دکتر نجفی رئیس اداره پژوهش دانشگاه، معاونین آموزشی و پژوهشی مراکز و دیگر اعضای این شورا برگزار و در خصوص برنامه‌های پژوهشی دانشگاه در ماه‌های آتی به ویژه برگزاری همایش و نمایشگاه صنایع خلاق و دست ساختهای دانشجویان آموزشکده دختران ارومیه تبادل نظر شد.

در ابتدای این جلسه دکتر نجفی رئیس اداره پژوهش دانشگاه گزارشی از روند برگزاری نمایشگاه صنایع خلاق و دست ساختهای دانشجویان آموزشکده دختران ارومیه که در تیر ماه برگزار خواهد شد ارائه نمودند.
با توجه به نظرات و پیشنهادات اعضای شورای پژوهشی مقرر شد همایش و نمایشگاه به صورت استانی با هماهنگی معاونت پژوهشی استان و با برنامه ریزی و کمیته بندی همکاران آموزشکده دختران ارومیه صورت گیرد .